Забавни пожелания за рожден ден на дете: Смeхът е най-хубавия подарък!

Ако вие сте един от онези родители или близки, които искат да изненадат малчугана си с нещо повече от стандартното „Честит рожден ден!“, сте на правилното място! Забавните пожелания за рожден ден са перфектният начин да направите специалния ден на детето още по-незабравим. Ето някои идеи, които ще накарат малките гости (и големите също) да се смеят до сълзи!

Пожелания

„Честит рожден ден! Пожелавам ти море от подаръци, но първо… трябва да намериш къде съм ги скрил!“

Пожелания

„Честит рожден ден! Надявам се тази година да не изядеш цялата торта… ами да оставиш и на мен половината!“ – Това пожелание е идеално, ако детето ви обича сладкиши колкото и вие.

Пожелания

„Честито на най-големия бандит в квартала! Да растеш голям, но не толкова голям, че да не можеш да се криеш зад дивана!“

Пожелания

„С пожелание за още много години на измъквания от неприятности и безброй нови приключения! Честит рожден ден, малки ми приключенецо!“ – За децата с безкрайна енергия и любов към приключенията.

Пожелания

„На този ден преди [възраст на детето] години светът стана малко по-шумен, а нашите сърца – много по-големи! Честит рожден ден!“ – За да покажете на детето, колко специално е за вас.

Пожелания

„Честит да бъде този ден, нека е слънчев и радостен ден! И помни – ако не ми дадеш парче торта, следващата година подаръците ще са само за мен!“

Пожелания

„Днес е денят, в който можеш да правиш всичко, което искаш… стига да си измиеш ръцете! Честит рожден ден!“ – Защото хигиената е важна, дори и на рожден ден.

Пожелания

„Да растеш здрав и умен! Но и бърз – особено когато мама иска да те измие!“

Пожелания

Забавните пожелания за рожден ден не само добавят усмивка на лицето на рожденика, но и правят празника още по-специален. Смехът и радостта са най-добрият подарък, който можем да дадем на децата си. Така че не се колебайте да бъдете креативни и да използвате хумора, за да направите деня на вашето дете още по-забавен!

Когато става въпрос за рожден ден на дете, винаги е добра идея да се опитаме да направим този ден незабравим. И няма по-добър начин да го направите, отколкото с добро чувство за хумор. Надяваме се, че тези забавни пожелания за рожден ден ще ви помогнат да изненадате и разсмеете вашето дете! Нека рождените дни винаги бъдат пълни със смях, радост и много обич!