Пожелания за Бабин ден

Бабин ден се празнува на 21 януари по стар стил и на 8 януари по нов стил. Това е ден, в който е важно да се посети акушерката, помогнала да се родят рожбите в семейството. Уважението и преклонението пред труда и отдадеността на тези жени безспорно е повод за празник. Празникът се е почитал изключително ревностно от нашите предци, защото се оказва уважение и благодарност към възрастните жени, които са помагали за раждането на бебетата, и трябва да му се обръща повече внимание и днес.

Пожелания

Честит Бабин ден на моята акушерка – жената, която беше до мен с напътствия и подкрепа в най-трудния и най-важен миг от моя живот.
Бъди жизнена, усмихната и все така всеотдайна в професията. Професия, която за теб е не само призвание, но и лична кауза. Благодаря!

Пожелания

Времето лети и изминаха много години от мига, в който родих, но ти си запечатана в моето съзнание като най-добрия и скъп човек за мен. Ти си като моя втора майка! Ти ми помогна да родя детето си, с което отвори нова страница в живота ми. Той се осмисли с появата на моето бебе и до днес благодаря на Бога, че именно ти беше до мен в най-важния момент.
Честит Бабин ден, скъпа акушерке!

Пожелания

Няма по-важна и благородна кауза от тази да помагаш да се роди живот. Акушерката подава ръка на всяка нова чиста душичка, която започва своя земен път. Тя напътства и подкрепя родилката, за да бъде мисията й успешна. Ето защо заслужава нейният живот да бъде изпълнен с любов, признателност и уважение, защото работата й е наистина забележителна.
Честит Бабин ден на всички акушерки!

Пожелания

Честит бабин ден!
Твоята усмивка успокоява и сякаш казва „Всичко ще бъде наред!“
Твоята борбеност и ентусиазъм са заразителни и могат да разтопят всеки страх и всяко колебание.
Ти си уникална жена и аз се гордея, че си моята акушерка!

Страници: 1 2 3