Пожелания за Брат

Винаги има повод да се порадвате на компанията на брат си и да го поздравите по възможно най-подходящия начин с хубави думи. Изберете пожелания за различни поводи от нашите подбрани предложения и изразете обичта си към този изключително близък за вас човек. С тези поздрави може да поздравите брат си и за рожден ден и за имен ден.

Пожелания

Скъпи братко, честит празник! Пожелавам ти от днес нататък да се чувстваш като цар и всяко твое желание да бъде изпълнявано от когото трябва.
Бъди много усмихнат и наперен, защото си страхотен мъж и невероятен човек.

Пожелания

Честит празник, братче!
С всеки изминал ден се уверявам, че съм голяма късметлийка, щом ти си моя брат. Какво повече да искам от живота, щом имам закрила, подкрепа и опора в твое лице! При положение, че всичките ми приятелки искат да ги запозная с теб, явно аз съм истинска щастливка, че те имам. Обичам те!

Пожелания

Скъпи братко,
пожелавам ти да постигаш целите си, но не въпреки всичко.
Да се стремиш към съвършенство, но не на висока цена. Да изразяваш обичта си към нас, без страх или колебание. Да нямаш никакви проблеми и да вървиш уверено напред!

Пожелания

Вижте също: 3 идеи за мъжки подаръци

Пожелания

Честита победа, брат ми!
Какво да кажа, освен че си номер едно, както винаги! Бъди ни жив и здрав и все така страхотен, защото момчета като теб не се срещат всеки ден!
Гордея се с теб! Обичам те!

Страници: 1 2