Пожелания за Бъдни Вечер

Бъдни вечер е изключително важен празник за целия християнски свят. Милиони хора се събират в тази свята нощ, за да посрещнат рождението на своя Спасител Иисус Христос. Празникът е символ на възродената надежда за спасение на човешката душа – спасение чрез силната, безкористна вяра в доброто. Не пропускайте да се поздравите за най-големия празник в годината.

Пожелания

Честита Бъдни вечер!
В тази свята нощ можем да помълчим и да се порадваме на това, че сме отново заедно. Независимо от разстоянията, които ни делят, ние намираме начин да се съберем и да споделим най-светлия празник в годината заедно.
Да бъдем заедно – именно в това е смисълът на човешкия живот. Да не бъдем сами, да делим всичко помежду си и да се справяме с трусностите и превратностите на времето. Да сме едно цяло. Пожелавам ви да можете да бъдете винаги заедно – защото така сме по-силни!
Весели празници!

Пожелания

Честита Бъдни вечер, скъпи приятели! За всички нас това е не просто повод да се почерпим на масата, но и празник, свързан с духа и вярата ни. Вечер, в която мислим за непреходни и ценни неща като саможертвата, духовното спасение, добродетелността.
Пожелавам ви всеки от нас да има опората на ценностите, които изповядва и в които вярва без остатък. Бъдете верни на себе си, приятели и весело изкарване на празниците!

Пожелания

Весела и светла Бъдни вечер ти желая!
Приеми от мене цвете и послание, написано с любов.
Пожелания за здраве и безмерна радост, искрени целувки и безброй звезди, нека осветяват твойте нощи, а и твойте
дни! Казано накратко – щастлив бъди!

Пожелания

Честита Бъдни вечер на теб, на мен, на всички нас! Самият факт, че се намираме на толкова уютно място и имаме топлина, уют и хубава храна е достатъчен да си кажем, че сме щастливи и имаме всичко.
Пожелавам ви да умеете да цените, това което имате – това е тайната на щастливия живот.