Пожелания за деня на бащата

Бащата е един и неговото присъствие в живота на всеки от нас безспорно е изключително важно и ценно. Не винаги успяваме да отдадем цялата си обич на бащата. Не винаги му казваме, че го обичаме повече от всичко. Нека го направим поне в деня на бащата. Той го заслужава! Същевременно майките също могат да изразят обичта към любимия си – Бащата на нейните деца.

Пожелания

Честит ден на бащата!
Скъпи татко, ти си моята подкрепа, гордост и причина да се развивам и да се стремя да бъда по-добър човек.
Честит празник и наздраве!

Пожелания

Няма да спра да искам и търся твоята грижовна и силна ръка и съветите ти, които са по-ценни от злато.
Обичам те, тати!
Честит ден на бащата!

Пожелания

Честит ден на бащата на най-добрия баща, когото обичам повече от всичко на света!
Още от времето, когато ме носеше на
конче и ми разказваше приказки за лека нощ, аз зная, че каквито и мъже да срещам в живота си, ти винаги ще си номер едно за мен.

Пожелания

Честит празник, татко!
Обичам те и нося твоя пример и твоята обич в сърцето си. Пазя ги като ценно късче от теб, защото зная, че ти си човека, който дава всичко за мен и всичко би ми простил.
Благодаря ти за всеотдайната бащина любов!

Пожелания

И тук е ред на жените да поздравят любимите си мъже и бащи на техните деца! Вижте тези 2 страхотни послания.

Пожелания

Любимият ми, благодаря ти, че винаги си до мен и за всичко, което правиш за нашето семейство. Нека този Ден на бащата ти напомни колко си ценен и обичан от всички нас. Желая ти още много здрави и щастливи моменти, прекарани заедно с децата, и нека любовта и смехът никога да не напускат дома ни!

Пожелания

До най-великия мъж в живота ми – обичам те за твоята сила, доброта и безкрайната любов, с която гледаш децата ни. На този особен ден искам да знаеш, че си наистина най-добрият баща и съпруг. Желая ти всеки ден да се смееш, да обичаш и да се наслаждаваш на всеки прекаран момент с нас. С теб всяка минута е по-ценна. Обичам те!