Пожелания за Ивановден

На Ивановден (7 януари), празнуват половината мъже на страната ни. По последни данни цели 176 хиляди души носят имената Иван и Георги в България. На Ивановден не бива да забравяте да поздравите вашите познати, носещи благозвучното и красиво българско име Иван, а защо не и да им изпеете някоя хубава песен, в която се споменава това име като „Иване, Иване“ на Богдана Карадочева

Пожелания

Честит Ивановден!
На твоя празник не мога да не кажа, че ти си се превърнал в пример за подражание и мой голям вдъхновител. Носи си името с чест и дерзай все така, защото ти си човек, който може да се нарече истински достоен и заслужаващ уважение с примера, който даваш на по-младите.
Велик си!

Пожелания

Виждам, че на именния ден на един забележителен човек на име Иван сме се събрали само приятели. Някои от нас скоро също ще празнуват именните си дни. Може би защото нашите родители обичат традициите, ние се радваме на благозвучни и емблематични български имена, сред които Иван е едно от най-забележителните. Бъди здрав и царствен с това мъжествено и царствено име. Нека то определи съдбата ти и тя бъде велика! Давай само напред и постигай желанията и мечтите си, Иване! Наздраве!

Пожелания

Честит Ивановден!
Не минава и ден без да се чуем, да си пожелаем нещо хубаво и да се видим, а сега празнуваме на маса за пореден път твоя хубав празник.
На Ивановден мога само да ти пожелая да носиш със здраве името си и да останеш все така добър приятел, защото ти си забележителен човек, когото се радвам, че познавам.

Страници: 1 2 3 4