Пожелания за Коледа и Нова Година

Коледа и нова година са изключително дългоочаквани празници, в които се отдаваме на почивка, приятни срещи с приятели и роднини, купон и ваканция. Направете вашите празници незабравими и не пропускайте да пожелаете нещо хубаво на своите приятели и близки.

Пожелания

Честита Коледа и успешна Нова година!
От сърце ви пожелавам крепко здраве, много нови придобивки, успешен и печеливш бизнес, изобилие от емоции с положителен знак. Нека предстоящите дни ви носят успехи във всяко начинание и животът ви е изпълнен с любов!

Вижте също: Бизнес пожелания за Коледа и Нова година

Пожелания

Весела Коледа и Честита Нова година! Пожелавам ти здраве, печеливша работа и добър шеф, много искрени приятели, незабравима и вълнуваща новогодишна нощ.
Нека щастието е неизменна част от живота ти, а любовта неговият истински смисъл! Наливай шампанското и наздраве!

Пожелания

Честита Коледа и щастлива Нова година!
По това време на годината хората търсят най-хубавите подаръци за своите любими хора. Аз обаче искам да намеря най-хубавите думи, с които да изразя това, което искам да ти пожелая.
Нека това са думи на обич, страст, желание и копнеж. Думи, приличащи на скъп парфюм, който оставя свежи следи, дори когато отдавна си излязла от стаята.
Пожелавам ти да останеш феята на моя живот и магьосницата на дългите ми нощи. Нека години напред посещаме заедно празниците и дори и понякога да се караме, никога да не губим вяра един в друг.

Страници: 1 2