Пожелания за Кръстовден

Кръстовден е особен ден, в който не само поздравяваме именниците Кръстьо, Кръстина, Кристиан, Кръсти, но и се обръщаме към най-съкровените кътчета на сърцата си, мислейки за духа, вярата и ценностите в живота. По традиция хората нощуват в Кръстова гора, вярвайки, че техните молитви, точно на това място и в нощта на празника, ще се сбъднат. Ето защо, това което всеки си пожелава, е сбъдване на най-искрените и съкровени желания.

Пожелания

На твоя имен ден Кръстовден, ти пожелавам, да си бодър, здрав и винаги окрилен от силната вяра в доброто. От цялото си сърце ти желая животът да ти донесе любов, много здраве и да си винаги близо до твоята половинка, за да сте щастливи и по-силни заедно.

Пожелания

Честит имен ден!
Пожелавам ти да си все така добър, красив и чаровен, и нека имаш богат избор в живота и винаги да се спираш на това, което е най-доброто за теб!

 

Пожелания

Честит имен ден!
На този вълшебен християнски празник ти пожелавам оптимизъм в живота и винаги да имаш привилегията да избираш това как и с кого да живееш щастливо.

Пожелания

Честит Кръстовден!
Пожелавам ти вяра, много сили, обич и вярност, но най-вече ти пожелавам една вечна и дълготрайна любов.

Пожелания

Честит имен ден!
Наред с празнуването и купона, ти желая да се радваш на душевен мир, спокойствие, уравновесеност и убеденост в принципите си.
Накратко:
Остани верен на себе си.
И наздраве!

Страници: 1 2 3 4