Пожелания за Любов и Щастие

С тези подбрани специално за вас пожелания, можете да зарадвате вашите приятели като им пожелаете нещо, за което със сигурност мечтаят – любов и щастие.

Пожелания

Зная, че всеки от нас копнее за различни неща и се чувства щастлив по свой собствен начин.
Затова с тези думи искам да ти пожелая да изпитваш силна любов и да чувстваш искрено щастие, така както ти си представяш щастието и обичта.

Пожелания

Пожелавам ти любов и щастие и нека те не са мимолетен проблясък на слънцето, отразен по прозореца на живота, а непреходна светлина и топлина, заселила се в сърцето ти!

Пожелания

От цялото си същество искам да ти пожелая сбъднати копнежи и надежди, искрена и непреходна любов и един наистина щастлив и пълноценен живот!

Пожелания

Нека така както първите цветчета се показват плахо изпод почвата, ти имаш силата да преодолееш студа и твърдостта на живота и поемеш живителните глътки любов и щастие, които ти е отредила съдбата. Пожелавам ти любов и щастие!

Пожелания

Скъпа, приеми моите пожелания за любов и щастие! Дори и да е трудно да ги откриеш в този суров и негостоприемен съвременен свят, не спирай да вярваш, че ги заслужаваш.
Понякога търсим взаимност и не я срещаме. В тези моменти не бива да изпитваш самота и отчаяние. Просто спри за миг и забрави за търсенето и за пътя, по който си тръгнала. Истински важните неща ще те намерят сами. Най-същественото е невидимо за очите.

Страници: 1 2