Пожелания за неделя

Неделята е един от най-хубавите дни от седмицата. Ден за почивка, приятни срещи и отдаване на любимите занимания. В неделя можете да се порадвате на свободното си време по възможно най-пълноценен начин. Това е достатъчен повод за поздрави и пожелания към приятелите.

Пожелания

Честита неделя!
И понеже Господ е определил неделята за ден за почивка, ние не можем да му се противим. Предлагам да си останем в леглото и да се забавляваме цял ден!

Пожелания

Честит почивен ден!
Пожелавам ти една прекрасна неделя, в която да се радваш на семеен уют, искрени приятели, положителна енергия. Зареди се със сили и позитивизъм, за да поемеш предизвикателствата на следващата работна седмица.

Пожелания

Честита неделя, приятели!
Откъснете се от натоварения и пренаселен град и си починете сред природата. Там, сред чистия въздух и тишината най-добре можете да осъзнаете действителността. Можете да медитирате и съзерцавате вътрешния си свят, за да намерите отговори на въпросите, които си задавате.

Пожелания

Честита неделя!
Зная, че този ден те прави малко тъжен, малко меланхоличен, малко самотен, затова реших да ти пожелая този път да имаш повод за усмивка, да си жизнен и пълен с нови идеи и да не си сам!

Страници: 1 2