Пожелания за оздравяване

Добре знаем, че здравето е най-големият дар. В моментите, когато го загубим, разбираме най-добре колко е важно то. Тежки са миговете, в които нашите близки и приятели са болни и не се чувстват добре. Искаме да им помогнем, но често оставаме безсилни. Можем да отправим пожелания за бързо скорошно оздравяване, пожелания за успешна операция, които ще сгреят сърцата им. Изберете от тези хубави пожелания за здраве и изпратете картичка:

Пожелания

Скорошно оздравяване!
Пожелавам ти тъмните облаци да се разсеят и на твоя небосклон да изгрее топло и усмихнато слънце! Прегръдки и целувки от мен! Желая ти много здраве занапред!

Пожелания

Съжалявам, че си болен! Пожелавам ти съвсем скоро да се почувстваш по-добре! Изпращам ти цялата си положителна енергия и много, много топли прегръдки!

Пожелания

Пожелавам ти скорошно оздравяване!
Излез на слънце, поеми от енергията на природата, свържи духа си с вселената. Това е пътят към обновяване и пречистване на тялото и душата.

Пожелания

Приеми моите искрени пожелания за бързо оздравяване! Моля се на на Господ да имаш успешна операция и да се възстановиш максимално бързо.
Нека болестта, болката и неприятностите скоро са само далечен спомен за теб!
Пожелавам ти късмет, здраве и много позитивизъм.

Пожелания

Скорошно оздравяване, мила! За мен ти си като крехко цвете, което на пръв поглед е нежно и беззащитно, но носи в себе си изумителна живителна сила. Вярвам, че скоро от болестта няма да има и помен и ще си още по-силна и лъчезарна от преди.

Пожелания

Пожелавам ти скоро да оздравееш!
Събери силите си и знай, че в този момент много твои приятели мислят за теб с любов и са готови да ти помогнат, за да се усмихнеш отново. Здравето отново ще бъде твой приятел!

Страници: 1 2