Пожелания за рожден ден за сестра

Поздравете вашата сестра за рождения й ден с някои от нашите уникални пожелания. Те са създадени с много любов, старание и вдъхновение, защото сестрите заслужават особено много внимание и много комплименти.

Пожелания

Честит рожден ден, сестрице!
Пожелавам ти да вярваш в чудесата, защото те се случват само тогава, когато наистина отдаваш сърцето си на вярата и търсиш хубавите неща в живота си.

Пожелания

Честит празник на най-красивата и уникална сестра на този свят!
Остани така ослепителна, неповторима, неземна!
Бъди моята подкрепа, съветница и модна икона!
Обожавам те!

Пожелания

ЧРД, сетричке!
Обичам да те виждам край мен – непокорна, развълнувана, винаги различна и осенена от нови и нови идеи. Ти си една наистина вълнуваща жена, която заслужава любов и много късмет в живота! Пожелавам ти ги от сърце!

Пожелания

Честит рожден ден на нашата уникална сестра! Изненадвай ни винаги приятно, радвай ни с таланта си за победа, изпълвай ни с вяра в теб и твоето страхотно бъдеще, защото ти наистина си звезда, която свети на нашия небосклон и ние всички те обожаваме!

Пожелания

Честит рожден ден, мила сестричке!
Възможно е отминаващите години да ни се струват като миг, но нима животът не е само късче от тази необятна и толкова магическа вселена, която наричаме съществуване?!
Пожелавам ти твоето да е смислено и изпълнено с радост!
Обичам те от цялото си същество!

Пожелания

Скъпа сестрице, честит празник! От сърце ти пожелавам да преодолееш всяко изпитание на съдбата и да опиташ от живота всичко онова, което би искала.
Честит рожден ден! Ти си уникална сестра!

Страници: 1 2