Пожелания за Христова Възраст

33 години, точно на толкова Христос е бил разпънат на кръста. Тази възраст се счита за преломен момент в живота ни, поради мъдростта и зрелостта, които би следвало да сме придобили. За всеки човек разбира се, това е относително и строго индивидуално. Все пак, вашите познати, навършващи христова възраст заслужават хубаво пожелание по този повод.

Пожелания

Честит рожден ден!
Христовата възраст е време на нови планове и идеи за нещо различно, лудо и запомнящо се в сивия и монотонен живот.
Пожелавам ти да имаш светлина и сила да превърнеш живота си в легенда!

Пожелания

Честито навършване на Христовата възраст!
Ще кажеш, че е още един рожден ден, но не е!
Това е повод за ново начало и ако именно днес имаш желание да се промениш, да осъществиш мечтите си, да се влюбиш като за първи и последен път, повярвай, сега е момента!

Пожелания

Честити 33 години, неземна красавице!
Жената на 33 е невероятна! По-уверена и красива от всякога! Умееща да подчертава силните си страни и да завладява хората около себе си не само с чар, но и с идеи.
Ти имаш тази способност и ти пожелавам да я развиеш и запазиш!

Пожелания

На тортата пише 33 години!
За повечето хора това е само поредната година в календара на живота, но за теб, който вярваш силно в Бог вероятно е година на преоценка на стойности, житейска равносметка и преоткриване на изконни ценности. Накратко – Христовата възраст.
Това, което искам да ти пожелая е да намериш себе си – на 33 години.

Пожелания

Честит празник!
Навършваш 33 години и всички знаят, че това е т. нар. Христова възраст. Нека ти е честита! Пожелавам ти здраве, спокойствие, много любов! В живота има и трудности, но житейският път е по-лек със светлината на любовта и добротата. Нека те винаги те водят напред!