Романтични подаръци за жена: 10 уникални идеи

романтични подаръци за жени

Дотук добре, интересуваш се от романтични подаръци, с които да зарадваш половинката си! Всеки нормален мъж обича да прави изненади на любимата си жена. Тя го заслужава! Но когато стане въпрос за подарък за тази специална жена в живота ни, понякога се изчерпват идеите. Позволете ни да ви помогнем да изберете най-идеалния и може би най-романтичен подарък, който вероятно тя желае тайничко.

1. Романтичен уикенд изненада:
Резервирайте хубав хотел или вила с изглед към морето или планината. Нищо не е по-романтично от прекарване на няколко дни далеч от забързаното ежедневие. Тя със сигурност ще го оцени!

2. Бижута:
Има ли жена, която да не обича бижутата? Вероятно е, но по-скоро не! Сребърен комплект с обеци и колие, гравирани със специално послание или нейната буква, е нещо, което тя ще носи близо до сърцето си.

3. Романтична вечеря у дома:
Пригответе любимото ѝ ястие, подредете свещи и пуснете нежна музика. Няма нужда от скъп ресторант, за да бъде вечерята специална.

4. Кутия със спомени:
Напълнете кутия с билети от кино, снимки и други малки предмети, които ви напомнят за специални моменти прекарани заедно. Украсете я подобаващо и ще стане страхотен подарък!

5. Лично написано писмо:
Все още умеете да пиште, нали? В дигиталната ера, в която искаме или не искаме да живеем, ръкописното писмо е рядко съкровище. Опишете своите чувства, спомени и мечти в него. Зарадвайте я с красиви думи. Ако срещате затруднения с подбора на правилните думи – ползвайте жокер с някои от пожеланията в сайта.

6. Книга със специално послание:
Изберете книга, която считате, че ще ѝ хареса и напишете свое лично послание на първата страница. Отново може да ползвате, като „пищов“ някое от прекрасните пожелания, които ще намерите в сайта ни.

7. Сребърна рамка за снимка:
Купете сребърна рамка и поставете в нея ваша хубава снимка. Всеки път, когато тя погледне към рамката, ще се усмихва.

8. Цветя и шоколад:
Класика си е класика! Това е комбинация, която винаги ще е актуална. Цветята и шоколадът са символ на обич и грижа.

9. Ароматно масло за масаж:
Подгответе спа вечер у дома и я изненадайте с релаксиращ масаж, ароматни свещи и … още нещо.

10. Изненадайте я с концерт или театрална постановка:
Ако знаете, че има изпълнител или театрална постановка, които тя иска да види, купете билети и я изведете на незабравима вечер.

Без значение какъв подарък изберете, важното е да го подарите с обич и искреност. Много зависи как ще го поднесете! Най-ценните неща в живота са моментите, които прекарваме заедно.