Хороскоп-хаха: Смешни прогнози за твоя ден

Хей, мили читатели, време е да погледнем какво ни е подготвила Вселената днес и да се подготвим за поредната доза астрологически шеги!

Овен – Днес Вселената съветва да не се опитвате да състезавате с газела. Защо? Няма идея, но е вероятно да се свърже с факта, че едва ли ще срещнете газела по пътя си. Ако пък все пак срещнете – избягайте от лудостите!

Телец – Звездите казват, че днес ще откриете новият си любим вкус на сладолед. Но не бъдете прекалено разочаровани, ако това се окаже да е старият ви любим вкус. В крайна сметка, кой може да се съпротиви на класическия шоколад?

Близнаци – Прогнозата за деня е да не правите две неща наведнъж. Но знаем, че това е невъзможно за вас. Затова просто се опитайте да не мислите за слонове, докато пишете електронни писма. Честито, вече мислите за слонове.

Рак – Вие сте емоционални и чувствителни. Но днес звездите предлагат малко разнообразие – опитайте се да сте чувствителни към растенията. Говорете с цветята си, дори ако единственият отговор, който получавате, е тишина (или зачуден поглед от съседа).

Лъв – Денят е подходящ за големи дела и изяви. Преди обаче да решите да прескочите някой лъв, просто помнете, че това не е буквално съвет.

Дева – Вашият перфекционизъм днес ще достигне нови висоти. Ще прекарате часове да подреждате книгите си по цвят, докато откриете, че това не е функционално. Но пък е красиво, нали?

Везни – Звездите съветват да не взимате всяко решение на сериозно днес. Така че, когато не може да решите дали да носите синьо или червено, просто облечете… зелено.

Скорпион – Вие сте известни с интензивността си. Но днес пробвайте нещо ново: бъдете интензивно релаксирани. Да, точно така. Станете като мечка в зимен сън.

Стрелец – Хубавото на днешния ден е, че въобще няма прогноза за вас. Свобода! Празник за всички стрелци!

Козирог – Вашият практичен дух днес ще ви доведе до велико откритие: намерете отвертка. Не знаем защо, но звездите са настойчиви по въпроса.

Водолей – Вселената казва, че днес е денят, в който трябва да изпробвате нова прическа. Защо не решите да  направите… йога на глава?

Риби – Вашият романтичен дух ще бъде на върха днес. Какво ще рече това? Вероятно ще подарите цвете на комшийката.

Помнете, че независимо от това какво казват звездите, най-важното е да имате усмивка на лицето и смех в сърцето. Честито четене и не забравяйте да приемете този хороскоп с… голяма доза хумор!