10 практични подаръци за мъже, които винаги ще бъдат в употреба

идеи за практични подаръци за мъже

Подаръците за мъже могат да бъдат наистина предизвикателство. Вече пробвахте с вратовръзката, с часовника, с афтършейва и любимите му парфюми… Но какво още? Ако искате да направите впечатление с нещо, което няма да стои в шкафа и да събира прах, ето 10 практични идеи, които всеки мъж ще оцени подобаващо:

 1. Мултитул инструмент: Малък, но многофункционален инструмент, който може да се побере в джоба. От отварачка до малък нож – всичко е налично!
 2. Кожена портфейл: Един стилен и качествен портфейл никога не излиза от мода. Той не само пази парите, но и показва вкуса на собственика си. Естествено първо се уверете, че той неусетно използва стар портфейл, защото иначе няма да му е от полза.
 3. Безжични слушалки: Музика, подкасти или разговори по телефона – всичко това става по-лесно и удобно с добри безжични слушалки.
 4. Електронна книга: За любителите на четенето, това е идеалният подарък. Хиляди книги в едно малко устройство!
 5. Спортна чанта: Дори и ако не е активно спортуващ, всеки мъж има нужда от добра чанта за фитнеса, пътуване или кратък излет.
 6. Барбекю комплект: За гурме любителя на открито! Какво може да бъде по-хубаво от добро месце на грил сред природата?
 7. Комплект за бръснене: Елегантен и стилен начин да поддържа външния си вид. Качествените средства за бръснене правят разликата.
 8. Безжично зарядно устройство за колата: В днешно време всички носим по няколко устройства. Едно зарядно за всички тях е идеалното решение. Особено в автомобила.
 9. Смарт гривна: За тези, които искат да следят своето здраве и физическа активност. Функции като мониторинг на съня, изминати стъпки и пулс са повече от полезни.
 10. Висококачествен кожен колан: Нещо, което всяко облекло прави завършено и стилно.

Когато става дума за подаръци за мъже, ключовата дума е „практичност“. Тези идеи не само ще се харесат на вашия любим мъж, но и ще му служат дълго време. Подарете нещо, което ще бъде в употреба и ще направите впечатление!

Ето и какво мислят мъжете, когато получат подарък, който са се надявали да получат:

 1. Иван: „За рождения ми ден, жена ми ми подари безжични слушалки, за които бях говорил месеци. Всеки ден ги използвам, докато бягам или просто отпочивам у дома. Не само, че са удобни и с отлично качество, но също така са и доказателство, че тя наистина слуша и забелязва какво ми трябва.“
 2. Георги: „Още преди месеци бях споменал на приятелите си, че искам да пробвам книга на електронен формат. На последния ми рожден ден, бях приятно изненадан, когато открих електронна книга сред подаръците. Никога не съм мислил, че ще обичам толкова много да чета на такъв формат! Благодаря, че ме изненадаха толкова приятно!“
 3. Петър: „Миналата година споделих със семейството си, че искам да започна да правя барбекю през уикендите. За деня на бащата бях изключително щастлив, когато отворих огромната опаковка и видях в нея пълен комплект барбекю и инструменти за грил. Вече съм станал истински майстор на решетката, а всичко започна с този подарък!“