По-различното моминско парти: SPA и релаксираща обстановка

моминско парти в СПА център

Забравете за стандартните момински партита със силна музика и безброй коктейли! Приветствайте новата ера на релаксацията, където бъдещата булка и нейните шаферки се отдават на абсолютен комфорт и блаженство в SPA център „Царска Баня“ в София.

Започнете деня с чаша шампанско и се подгответе за невероятните SPA процедури, които ви предстоят. Имате ли идея какво удоволствие е да се потопите в пълен с билки чан на открито или да се потопите в атмосферата на аромапето, където тялото и душата ще забравят за ежедневния стрес и работни ангажименти. А какво по-хубаво от специален масаж с мед и сол, докато релаксираща музика гали ушите ви?

В „Царска Баня“ ще откриете редица уникални процедури, които ще превърнат вашия предсватбен ден в изживяване за сетивата. От аромапарене и групово парене, през индивидуални масажи, до чанове на открито, където небето е вашият таван. Дамите заслужават всичко това.

Да, може би няма да има игри с пиене на шотовеи и шумни танци, но кой казва, че релаксацията не може да бъде забавна? Представете си всички вие, облечени с пухкави халати, с охлаждащи маски за очи, докато всяка разказва забавни истории между SPA процедурите. Същевременно да похапвате изкусителни деликатеси без да се натъпкате излишно и да качите някой друг килограм, точно преди големия ден. Какво по-неловко от това да не ти стане роклята в деня на сватбата? 🙂
В края на деня, когато сте напълно релаксирани и с кожата сияеща от здраве и щастие ще излезете, като прерододени от SPA центъра.

Така че, ако искате да избягате от стандартните клишета и да дадете на вашето моминско парти един наистина специален и уникален характер, „Царска Баня“ в София е точното място за вас!