Забавен училищен хороскоп за 15 септември

забавен хороскоп за 15 септември

Здравейте, ученици от всички възрасти! 🙂
Подготвихме специален училищен хороскоп за 15 септември – денят, който много от вас или обожават, или… не толкова. Ето какво са ви подготвили „звездите“ за този ден:

Овен: Първият учебен ден ще ви намери готови за новите предизвикателства. Обаче внимавайте да не забравите обяда си у дома. Звездите предсказват гладен стомах до края на деня.

Телец: Изглежда, че сте купили всички тетрадки и учебни помагала, но още при първата среща с класния ръководител ще разберете, че сте пропуснали един. Съвет? Днес ви е простено, но внимателно проверявайте какво слагате в раницата си.

Близнаци: Ще откриете ново хоби – рисуване… на някой от чиновете в час математиката. Но може би ще е добре да не го правите точно пред учителя.

Рак: Изглежда, че няма да успеете да устоите на изкушението и ще купите още едни блестящи химикалки. Но нека бъдем честни, никога не са достатъчно, нали?

Лъв: Денят е подходящ за нови приятелства, особено ако те имат учебници, които вие сте забравили.

Дева: Сега е времето да разпределите времето си и да планирате всеки свой час… дори и времето за почивка. Ако не сте направили такъв график – спокойно, в училището вече са ви изпреварили. Не пропускайте обедната дрямка!

Везни: Със сигурност ще намерите нов начин да използвате училищната униформа – знаем, че ще си направите куп снимки!

Скорпион: Новата учебна година носи много предизвикателства, а за по-големите ученици и възможността за нови любовни приключения… или пък нов инфлуенсър, който да like-вате постоянно.

Стрелец: Ентусиазмът ви за новата година ще е заразителен. Възползвайте се от този момент и привлечете хората около вас към своите идеи… особено тези за домашните.

Козирог: Вашият учител по история може да изглежда строг, но има слабост към шоколад. Намек, намек!

Водолей: Тази учебна година ще бъде изпълнена с много нововъведения. Започвайки от тази нова машина за кафе в коридора до кабинета на директора.

Риби: Вълнението от първия учебен ден може да ви доведе до невероятни идеи. Както например, клуб по медитация през обедната почивка.

Забележка: Хороскопът е забавен и не трябва да се приема насериозно. Насладете се на новата учебна година! Вижте и тези пожелания за първия учебен ден.